John’s Hotdog Deli – Flæsketorvet 39 i Kødbyen

”John’s Hotdog Deli” åbnede 20 april 2017 i Kødbyen, Flæsketorvet 39. Konceptet er byg-selvhotdogs og frikadele sandwich samt byen bedste bøfsandwich med brun sovs – altid med masser af spændende hjemmelavet tilbehør.

Johns Hotdog Deli vandt i 2015 Politikens “I BYEN” pris som læsernes foretrukne takeaway. Johns Hotdog Deli ved Hovedbanegården er stedet, hvor man tør gå ny veje med hotdogs. Her har John, siden han åbnede for 11 år siden, hver uge udviklet nye hottere, hvor tilbehør er hjemmelavet, og pølserne produceret med respekt for både dyr og mennesker. John har en baggrund som konditor, og har desuden arbejdet som kok i både ind- og udland.

Siden åbningen er John’s Hotdog Deli optaget i The White Guide blandt blot 10 steder i Danmark i både 2018 og 2019. Vi er på Eater.com’s liste over de 38 bedste restauranter i København, samt listet af Condé Nast Traveller som en af den 22 bedste restauranter i København.

John er en ildsjæl der ALDRIG går på kompromis med kvalitet – fx bruger han masser af øl til sit unikke hjemmelavede tilbehør, hvor han bruger det bedste man kan få fra Mikkeller samt Amager bryghus.

I kan læse mere om os på Facebook her: https://www.facebook.com/johnshotdogdeli/

BESTIL DIT HOTDOG KIT MED DET SAMME

Tak fordi at du bestiller hotdog kit hos os – den perfekte natmad til nytårs aften eller dagen-der-på-mad, perfekt til at hjælpe med tømmermænd til skihop eller forebyggelse af tømmermænd ved indtagelse inden sengetid.

BETALING:

Efter bestilling får du mulighed for at betale via bankoverførsel eller MobilePay.

Du er selvfølgeligt også velkommen til at betale ved afhentning

BEMÆRK! Ved bankoverførssel skal du skrive dit mobil nummer ”reference” så vi kan genkende din ordre. Når betalingen er registreret sender vi en mail til dig som bekræftlse.

AFHENTNING AF HOTDOG KITS

Hotdog kits kan afhentes i vores butik i Kødbyen, Flæsketorvet 39 i vores åbningstid:

Søndag-onsdag: 11-21
Torsdag 11-22
Fredag og lørdag 11-03

Navn

Mail addresse

Telefon

Vælg hvor mange Hotdog Kit du vil have. Hvert hotdog kit har 4 valgfri pølser

Hotdog Kit med 4 valgfri pølser

Eventuelle kommentarer

One thought on “Om John’s Hotdog Deli

Comments are closed.